Om oss

Om oss

Fra dekk til eiendom
Berg Eiendom ble stiftet av gründeren Arne Berg i 1989. Fra to tomme hender bygde han seg opp fra tidlig på 1960-tallet til å bli en av de største aktørene innen dekkmarkedet både i Norge og Sverige. I tillegg til gummidekk slo han seg også opp innen trevarehandel på Haugalandet. Overskuddet fra de to virksomhetene ble over tid investert i eiendommer både i og utenfor Haugalandet. I dag eier og forvalter vi en eiendomsportefølje på over 14 næringseiendommer, og over 120.000 kvadratmeter i leieareal.

Neste generasjon gründere
Vi har fått være med på et fantastisk gründereventyr de siste 30 årene. Derfor ønsker vi også å gjøre det vi kan for å gi neste generasjon gründere den samme muligheten til å lykkes. Derfor har vi engasjert oss i arbeidet med å stryke gründerskap lokalt på Haugalandet gjennom en rekke lokale tiltak.

Samarbeidspartner av Gründerloftet
Som styremedlem, og en av fem stolte hovedsamarbeidspartnere, bidrar vi til driften av Gründerloftet. Gründerloftet tilbyr lokale vekstselskaper rimelige kontorplasser, og gir gründere et unikt felleskap for læring og nettverksbygging.

Initiativtaker til H90-kontorfelleskap
Våren 2020 lanserte vi H90, et unikt kontorfelleskap midt i hjertet av Haugesund sentrum. Her er det plass til gründere, freelancere og små bedrifter som ønsker å utvide sine nettverk, og å være del av et spennende felleskap. Medlemmene får også god støtte og oppfølging fra dyktige fasilitatorer fra Gründerloftet.

Tidligfaseinvestor gjennom BAN Haugesund
Gjennom Validé Haugesundregionen sitt investornettverk, Business Angel Network Haugesund, jobber vi aktivt med finansiering av tidligfase gründerselskaper. Jobber du med en spennende løsning på et stort problem, gjerne utenfor proptech, er du velkommen til å ta kontakt med oss.

Kulturbyen Haugesund
Vi i Berg Eiendom ønsker å bidra der vi kan også innen kulturlivet i Haugesund. I forbindelse med Arne Bergs 90-årsdag i 2018 tok vi derfor initiativet til å bygge en utendørsscene i Vangen. Resultatet ble Bergscenen som ble skjenket i gave til Haugesund kommune. Vi ønsker at Bergscenen skal komme hele byen til gode, og da spesielt Den Festivalen i Vangen som vi er hovedsamarbeidspartner med. I tillegg så er vi hovedsponsor av Haugaland Storband.

Sammensenteret T3 Haugesund
En annen viktig partner som vi er også heldige å få samarbeide med er Sammensenteret T3 Haugesund. Senteret gir et ubeskrivelig viktig bidrag til byens rusmisbrukere, og Berg Eiendom stiller som stolt sponsor og eier av huset i Breidblikkgata 178.

Berg eiendom
Longhammarvegen 36
5536 Haugesund

Tlf. 52 86 55 70
E-post: post@bergeiendom.no
Linker
Følg oss på